STAM Anbefaler at få isoleret dine Vægge

Adskillige danskere står overfor tårnhøje udgifter til opvarmning af deres bopæl. Hvis du ønsker at spare adskillige penge og ønsker at reducere din varmeregning, så er hulmursisolering helt sikkert en løsning for dig. Med hulmursisolering er du i stand til at opretholde en stabil temperatur i dit hjem. Med et stabilt indeklima bliver dit hjem en behagelig oplevelse at færdes i. Du bliver fri for små irriterende frustrationer over, at det bliver ulideligt koldt indenfor om vinteren, hvis ikke du fyrer helt op for varmen, og om sommeren bliver det alt for varmt, da det er svært at kontrollere temperaturen optimalt uden en ordentlig isolering.

Få en snak med Fagmanden på http://www.styrpaavarmen.dk/hulmursisolering/

Mange danskere står i samme situation som Peter og Hanne, hvis hus fra 1981 aldrig har været i besiddelse af en hulmursisolering. Peter og Hanne blev mere og mere irriterede over, at jo tættere de kom på de kolde vinteraftener, jo koldere blev det at sidde indenfor i deres bolig. Varmeregningerne steg markant i vinterperioden, og de havde svært ved at opretholde en konstant temperatur inden for husets fire vægge. Peter kontaktede efter nogen tids frustrationer en lokal håndværker, som kunne tilbyde familien en økonomisk og effektiv løsning. Håndværkeren udførte på kort tid en fuldstændig hulmursisolering af huset. Efter indgrebet oplevede Peter og Hanne et helt andet klima i huset. Temperaturen fremstod nu mere konstant, og det var meget lettere at kontrollere temperaturen indenfor i villaen. Derudover oplevede familien en voldsom besparelse, da varmeregningerne nu var reducerede markant. I løbet af få år var indgrebet på huset mure tjent ind, og familien kunne igen nyde de kolde vinteraftener i ro og mag.

Hvis du ligesom Peter og Hanne bor i en villa fra perioden omkring 1970 til 1990, så kan hulmurisolering være en mulighed for dig. Indgrebet er hurtigt, nemt og effektiv hvor du samtidig oplever en stor besparelse i udgifter til opvarmning af din bopæl. De fleste indgreb med hulmursisolering er tjent ind igen efter 1-3 år, alt efter hvor store udgifter man tidligere har haft til betaling af varmeregninger. Hulmursisolering kan spare dig for store udgifter, så du kan bruge dine penge på de ting, som du er mere interesseret i.