Sovesofa versus seng OG sofa

Du bruger uomtvisteligt meget af dit liv i sengen og sofaen, hvilket gør den ideelle løsning meget vigtig for dit helbred. Det er derfor ikke lige til at vide hvad man skal gå efter – vi vil derfor kigge lidt nærmere på fordele og ulemper ved en sovesofa, således du ved om dette skal være løsningen for dig.

Fordele og ulemper ved en Sovesofa

Som du også kan læse her, er en sovesofa det klart mest fleksible valg. Du får seng og sofa i én, hvilket må siges at være en fordel, set i forhold til at have både en seng og en sofa. Især hvis du bor i en 1-værelses lejlighed eller ikke har så meget plads i stuen, kan sovesofaens fleksible egenskaber give dig overskud i hverdagen.

Desuden er der mulighed for overnattende gæster i stuen, hvis du allerede har en seng i soveværelset, som du selv benytter dig af. At tilbyde sine overnattende gæster nattesøvn i en lækker sovesofa er trods alt noget mere ekstravagant end en chaiselong-sofa eller en mindre topersoners. Som sagt går det jo ikke udover pladsen i dagligdagen, hvor sofaen alligevel er sofa og dermed ikke fylde mere end en hvilken som helst anden model.

Mange ”eksperter” fraråder at sove i en sovesofa, da den ofte er for hård. Med de rette fjedre er dette dog intet problem – tværtimod sover man faktisk rigtig godt i en god sovesofa. Du kan blandt andet finde modeller på denne side, som udelukkende produceres med fleksible fjedre. Det danske brand Innovation er desuden din garanti for kvalitet!

Ulemper ved en sovesofa er der ikke mange af, men hvis man skal finde én kan det være, at den skal slås ud og tilbage igen et par gange i løbet af dagen. Det er ikke noget der tager lang tid, men det kan alligevel være til gene for dig.