Søgemaskineoptimering/SEO der faktisk virker

Det kunne lyde som en tekst til en reklameannonce, og mange tvivler da også på søgemaskineoptimering, og om det reelt har nogen effekt. Men sandheden er, at søgemaskineoptimering faktisk har en positiv effekt – hvis man altså putter tid og indsats i at lave gode seo tekster. Det kræver nemlig en indsats at komme til at ligge på første side på søgemaskinerne og især på Google, som er den største søgemaskine af dem alle, hvor konkurrencen naturligvis også er meget høj.

 

Men hvordan får man så gode seo tekster, der faktisk virker? Svaret er ikke så ligetil, som man kunne ønske sig, men samtidig er det faktisk heller ikke så besværligt igen at skrive de gode seo tekster. Det kræver først og fremmest, at man sætter sig ned og overvejer, hvilke søgeord der er de allervigtigste for ens virksomhed, og som man gerne vil kunne findes på allerede på første side på søgemaskinerne. Her skal man ikke udvælge 10-20 stykker, men nok nærmere omkring fem ord, som man vil skrive om. Dernæst er det bare at gå i gang med at skrive de gode seo tekster.

 

http://www.drejeraps.dk/tekster/seo-venlige-tekster

Det gør man ved at fokusere på ens udvalgte søgeord og sørge for, at de optræder i ens tekst op til flere gange, så Google kan læse og godkende ens side og tekst som aktuel. Kunsten er så at skrive en tekst, som både Google finder aktuel, men som samtidig også er læsevenlig for kunderne. Og det kan selvfølgelig for nogen være besværligt nok, hvis man ikke er vant til at skrive i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>