Sengetøj til børn i alle regnbuens farver

Hverdagen kan godt virke ensformig og kedelig nogle gange, og verden udenfor vinduet har de samme farvenuancer, uden nogle friske farverige inputs. De vinterjakker vi hiver frem til den kolde tid, er alle i den mørkere del af spektrummet, og det virker tungt og uopfindsomt. Man skal ned i børnehøjde før der sker noget med farverne, for det er her forældre hiver de pink gummistøvler og de skrig grønne bukser frem. Når det kommer til sengetøj til børn, så bliver der også skruet helt op for farverne og mønstrene, og det bringer et smil frem på alle læber.

Trenden inden for sengetøj til småbørn er enkel: jo mere farverig des bedre. Der er ingen grænser for hvilke farver der kan blandes sammen, og motiverne varierer også rigtig meget. Toge, vandmeloner, stjerner, tinsoldater—hvad end man er til, så handler det bare om at lede, for det findes med sikkerhed. Virksomheder som Småfolk, Smallstuff, Katvig og Sebra er ledende inden for sengetøj til børn, og de sæt de spytter ud maler et vidunderligt billede af kreativitet og opfindsomhed. De cirkulære motiver fra Katvig, som henleder tankerne på frugt, er rigtig populære blandt forældre, der gerne går gennem ild og vand for at anskaffe sig netop det sengetøjs sæt, som de har øjnet. Også Småfolk’s æble-motiver er rigtig in, og deres farvekombinationer af lilla/rød, brun/gul og orange/lilla er rigtig pæne og innovative.

http://woox.dk/sengetoj-til-born-baby-og-junior-pa-udsalg-kob-babysengetoj/

Vil man gerne give junior lidt farverigt at boltre sig på, samtidig med at peppe børneværelset og barnevognen op med noget af det bedste sengetøj der kan købes for penge, så kan man finde et utroligt stort udvalg hos Smartkids.dk, som netop forhandler mærker som Småfolk, Smallstuff, Katvig og Sebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>