Sådan kommer du på sommerens billigste ferie!

Er du ung, studerende og på SU? Er du træt af, at du ikke kan komme ud og rejse med dine venner, veninder eller kæresten, fordi din SU netop ikke rækker så langt? Så frygt ej! Du kan sagtens komme på ferie alligevel – og så endda til udlandet! Svaret er; Afbudsrejser. På en afbudsrejse kan du og dine rejsekammerater spare tusindvis af kroner, fremfor hvis I havde bestilt en rejse på forhånd, og derved betalt fuld pris for rejsen. Det kan sagtens lade sig gøre, at komme på en billig sommerferie, hvis du allerede begynder at spare nu. I skal sammen aftale hvilke datoer i kan rejse, have en kuffert parat, og så klikke Jer ind på en ferie, som finder Jer tiltalende.

 

For rejsebureauerne er det naturligvis nemmest at få de populære rejsedestinationer afsat først, og derfor kan der være nogle alternative rejsemål at vælge imellem, hvis I tør tage på et uventet eventyr. Nogle gange kan rejsen også gå til populære lande i mindre byer, hvilket oftest bliver solgt til spotpriser! Denne type rejser tilbyder en masse kulturoplevelser, hvor rejsen ikke kun handler om at slikke sol dagen lang. Dog kan disse typer ferier sagtens forekomme som afbudsrejser – ja det kan de fleste typer faktisk. Derfor er afbudsrejser altid godt hvad enten I ønsker at tage på badeferie, storbyferie eller kulturferie.

 

Hvis I er heldige og tilmed ønsker at spare endnu flere penge på Jeres sommerferie, kan I nemt finde afbudsrejser der tilbyder all inclusive hoteller! Her kan I få maden serveret morgen, middag og aften – ja endda imellem disse store måltider. Oftest er der også fri bar på all inclusive hoteller, så I kan hente en kold øl, vand eller eksotisk drink når det passer Jer.

 

Med andre ord skal din SU ikke afholde dig fra, at komme på en lækker eksotisk sommerferie, hvor du kan komme ud og opleve en masse alt imens I tager en pause fra studierne. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>