Sådan holder du et brag af en fest

Herunder kan du læse guiden til at holde et brag af en fest.

Køb rigeligt med alkohol

Ingen fest uden alkohol. Derfor skal du sørge for at købe rigeligt ind med alkohol. Til store fester der kræver mange drikkevarer, kan det være særdeles fordelagtigt at køre til grænsen for at handle ind, da det typisk kan gøre meget billigere end, hvis du skulle købe alle dine øl her i Danmark.

Inviter en masse venner og bekendte

For at din fest for alvor kan blive en af årets bedste, så skal du selvfølgelig have inviteret en stor bunke af dine venner og bekendte. Inviter gerne flere end du havde planer om, da der altid er nogle som ikke kan komme.

Jo flere gæster, jo bedre en stemning. Sådan er det bare. Hvis der er tale om rigtig mange mennesker, så gør du klogt i at hyre en dørmand, så han kan tage sig aftumult, hvis der eventuelt måtte opstå det.

Bed rygerne om at gå udenfor, men behold gerne e cigaret-folkene indenfor

Da rygning efterhånden er blevet meget udskældt blandt flertallet af befolkningen, så kan du ligeså godt sige til rygerne, at de skal gå udenfor at rygederes smøger.

Dog kan du med fordel lade e cigaret rygerne blive indenfor, da denne røg ikke er skadelig. Den elektroniske cigaret er det perfekte alternativ til cigaretten. Hvis du vil kræse ekstra om dine gæster, så køber du lige en håndfuld e cigaretter hos en webshop. Alternativt kan du også købe en til dig selv – læs mere om e cigaretter på http://ejuice4you.dk/.

Få gang i en masse selskabslege

Noget der for alvor kan sætte gang i en fest, er uden tvivl selskabslege. Folk elsker selskabslege, hvor de enten skal udstille sig selv eller andre. Derfor gør du klogt i at få gang i sådan nogle til din store fest.

Derudover skal du også have et par sæt spillekort, da der findes en masse sjov drukspil med kort. Du skal bare ligge spillekortene rundt omkring på bordene, så skal de nok blive brugt til noget sjovt.

Du kan med fordel spille spillet pyramide, hvis du gerne vil have, at dine gæster får noget indenbords inden for rigtig kort tid.