Sådan får du en sund (men god) sommerferie

Det er snart sommer, og det betyder, at sommerferien venter lige om hjørnet. Hvis du i år har tænkt dig at omlægge din feriestil lidt fra at være usund til at være sund, så bør du læse denne artikel.

I artiklen kan du nemlig læse om, hvordan du gør din sommerferie mere sund end den er nu. Sommermånederne er de perfekte måneder at bruge på at tabe nogle kalorier og komme i bedre form. Læs hvordan du skal bære dig ad herunder.

Smid dine cigaretpakker ud og køb en e cigaret i stedet

Det første du skal gøre er at smide alle dine cigaretpakker ud. Røg og smøger hører ikke hjemme i en sommerferie, hvor du skal i bedre form. Hvis du har virkelig svært ved at slippe smøgerne helt, så kan du gøre brug af dette alternativ.

En god måde at trappe ned på er ved brug af e cigaretter. En e cigaret giver dig den samme fornemmelse af at ryge som rigtige cigaretter. Den store forskel er meget, at e cigaretter ikke indeholder nær så mange giftstoffer som de rigtige smøger. På den måde gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at skifte til røg, der ikke er ligeså farligt.

Klik videre ind på http://ejuice4you.dk/ og køb din e cigaret allerede i dag.

Overvej at tage på La Santa Sport

La Santa Sport er det perfekte sted at tage hen, hvis du gerne vil i bede form og holde en aktiv ferie. La Santa Sport er et ferieparadis, der hovedsagligt beskæftiger sig med aktive ferier.

På La Santa Sport kan du bl.a. blive en bedre løber, cykelrytter eller triatlet. Områderne i og omkring La Santa er det perfekte motionistmiljø.

Bliv motiveret til at cykle af Tour de France-rytterne

Hvis du sidder og ser Tour de France hver eneste sommer, så bør du da tage sagen i egen hånd og komme ud at cykle dine egne etaper. Cykling er en super effektiv måde at forbrænde kalorier på.

Derudover er cykling også yderst lækkert om sommeren, hvor det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Der findes mange gode og naturskønne områder i Danmark, der er perfekte at cykle i. Har du aldrig dyrket cykling som motionsform før, så bør du starte dit eventyr på http://cykelskolen.dk.