Rygestop? Få hjælp af en e cigaret

Ikke alle rygere ønsker, at de kunne stoppe – men det er alligevel et stort flertal. Mange har endda prøvet, men har måtte give op. Og det er forståeligt nok, for langt de fleste ved, at der er mere end bare en fysisk afhængighed forbundet med smøger. Du bliver nemlig også psykologisk afhængig af vanen, der følger med. Den lille pause, hele nydelsen, måske at tage en smøg til kaffen? Det er vanen, som er stærkere, end de fleste tror. Men med en e cigaret kan du komme lettere igennem det, end man skulle tro.

Prøv en e cigaret, trap ned og mærk resultaterne

Med en e cigaret tager du nemlig ikke en kold tyrker på hverken din fysiske afhængighed af nikotin eller på vanen. I stedet kan du ændre vanen utroligt meget samtidig med, at du kan trappe ned på nikotin. Med en e cigaret får du nemlig den samme oplevelse, som når du ryger en normal smøg – og dog. For en helt masse ting er ændret, og det er nok til at lade dig kunne trappe ned lettere. Ud over det er der også en lang række af andre ting ved en e cigaret, der vil gøre dit liv bedre.

Først og fremmest skal der her fortælles om den ekstra energi, mange føler efter deres skift. En e cigaret indeholder nemlig ikke de op imod 4000 forskellige skadelige stoffer, der er i en normal cigaret. Når du så ikke får disse stoffer i blodet på daglig basis, kan du få et mærkbart energioverskud – og det kan du så bruge på virkeligt at komme rigtigt i gang med dit rygestop.

Eksempelvis kan du bruge det til at skære ned på, hvor mange gange du ryger om dagen, eller hvor meget nikotin du indtager som sådan.

Uagtet hvad bør du tage et smut forbi http://ejuice4you.dk/, hvor du både kan se et udvalg af e cigaret, samt læse om mange flere fordele!