Puky cykler

I en tid med stigende fokus på en grønnere livsstil og sammenhængen mellem sundhed og motion er et køretøj som cyklen kommet i centrum – også for børn helt ned til 2 års alderen. Blandt mange mærker er Puky kommet dette til livs og har udviklet køretøjer til børn, som sikrer at børn får sjov og sund motion og samtidig får til vane at køre på en cykel.

 

For de helt små – Puky løbecykel

En Puky løbecykel er for de helt små, som endnu ikke er klar til en rigtig cykel. En Puky løbecykel m (medium) passer til de helt små,  med den mindste højde på lave 29 cm., som for hver gang dit barn vokser 1 cm., også kan reguleres 1 cm. Med denne mulighed skal du som forælder i lang tid ikke tænke på at udskifte cyklen – kun tænke på, hvornår det er tid til at justere den endnu 1 cm. op. Er 29 cm. lige lille nok, kan det bedre betale sig at købe en Puky løbecykel l (large), som kan reguleres i højden mellem 34 cm. og 44,5 cm.

 

Design versus besparelse

Der findes en del mærker, som efterhånden producerer løbecykler til en lavere pris end Puky gør. Det er her man skal tage til overvejelse, hvor meget man er villig til at betale for en børnecykel. På mange loppemarkeder eller på internettet kan man finde mange mennesker, som sælger deres gamle løbecykler til billige priser og dette kan i mange tilfælde betale sig, hvis man søger en løsning for en kort periode.

Hører man derimod til den gruppe, som ikke bryder sig om, at købe brugte ting eller som søger en cykel, der kan holde i lang tid og samtidig være smart, kan man være heldig at finde en Puky løbecykel på tilbud. På tilbud får du stadig den samme kvalitet og design på din Puky løbecykel, men til en mere overkommelig pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>