Prøv en e cigaret og tag første step imod et nyt liv

At være ryger er i dag synonymt med at være usund – men sådan behøver det ikke at være. Rygning og en generelt stillesiddende og inaktiv livsstil hænger i dag sammen, men det kan du komme over, hvis du giver dig i lag med det. En mere aktiv livsstil sammen med et skift til en e cigaret kan være det, der giver dig sundheden tilbage. Herunder vil jeg først komme ind på, hvad motion kan gøre, hvorefter jeg vil komme ind på, hvordan en e cigaret kan hjælpe.

Motion er vejen

Motion er måden, man bliver sund. Man kan spise sig tynd, men en stillesiddende krop er en usund krop – sådan er det. For en ryger kan det så være svært at komme i gang, da den mindskede lungekapacitet gør, at det hårde bliver endnu hårdere. Men her er der flere måder, du kan komme rundt om det på. Et eksempel er at vælge vægttræning.

Med vægttræning ændrer man kroppens opbygning, hvor man får mere muskelmasse samtidig med, at man i starten taber sig i fedt. Det, at processen er ”anaerob” (ikke benytter sig at ilt) gør, at en ryger ikke her vil klare sig dårligere end en ikke-ryger, da lungekapacitet ikke er vigtigt. Men ikke nok med at træningen giver muskler og en sundere krop, så giver det faktisk alligevel kondition oveni. Altså er det en god måde for en ryger at komme i gang – også selvom vedkomne egentligt vil begynde at løbe. Det er en smutvej til den sunde krop, simpelthen.

En e cigaret er din hjælper

Endnu en smutvej kan man finde ved et skift til en e-cigaret. Med en e cigaret får man nemlig mere energi. Dette sker ved, at man undgår de mange tusinder af ekstra usunde stoffer, man ud over nikotin får gennem rygning. Når man ikke længere har disse i systemet, føler langt de fleste, at de pludselig har mere energi – og denne kan man så bruge til at komme i gang med sin vægttræning!

Med disse to simple manøvre kan enhver gå frem mod det sunde liv. Vægttræning og en e cigaret er et valg, du bør tage!