Ny e cigaret, nyt liv

Et stort problem for mange rygere i dag er som følger: man vil gerne leve et sundere liv, men man vil ikke stoppe med at ryge. Rygning kan være en utroligt stor del af ens liv, og det er ikke særligt sjovt at give slip på, som langt de fleste rygere ved – abstinenser er ikke morsomme.

Men noget, ikke mange ved, er, at rygning kan gradbøjes, og en let måde at gøre sig selv til en langt sundere ryger er at vælge e cigaretter frem for normal rygning. Hvis du gør det samtidig med, at du starter på fx at løbe, har du en effektiv cocktail, der fører til bedre helbred og større energiniveau.

Tag skiftet og få fordelene

Når du går fra normal rygning til e cigaret, går du fra at inhalere op imod 4000 forskellige usunde stoffer til kun at inhalere vanddamp og nikotin. De mange usunde stoffer – som eksempelvis tjære – er ikke bare usunde som i, at de dræber dit lungevæv og kan føre til kræft: de også snylter på din energi. Når du i stedet benytter dig af en e cigaret, kan dit lungevæv stoppe med at blive nedbrudt, og din krop kan få et energiboost i forhold til det, du ellers har været vant til.

Og det energiboost ved et skift til e cigaret er noget, du kan bruge til at få et sundere liv – som eksempelvis ved at starte med at løbe. Mange ved ikke, at det at dyrke motion har flere positive effekter end bedre form og at kunne tabe sig. Samtidig giver det dig faktisk et bedre helbred: når du har været ude at løbe, begynder kroppe at danne ”anti-inflammatoriske stoffer”, der effektivt går ind og hjæper. De ikke bare holder sygdom på afstand – de er også med til at bekæmpe sygdom, du allerede har i kroppen!

Hvis dette lyder som noget for dig, er der jo kun en vej frem: tag skiftet fra normal rygning og ingen motion til at ryge e cigaret og løbe. Hvis du er blevet fristet, så tag forbi http://ejuice4you.dk/, hvor du finder e cigaretter, e væske og e juice til lave priser. Du vil hurtigt mærke resultater og derfra vide, at du tog det rette valg!