Matas er Danmarks alt-mulig-butik

Har man hudproblemer, er man i vitaminunderskud eller trænger man til nyt make-up og dufte er Matas butikken at søge til. Lige meget hvad man måtte mangle af produkter eller gode råd, har Matas altid en form for hjælp parat. Her handles nemlig med produkter til at afhjælpe alt mellem himmel og jord.

De Stribede, som er Matas’ egne produkter, optager meget plads i en Matas-butik. De er efterhånden at finde i hvert et dansk hjem, og det er med god grund. For de populære De Stribede afhjælper lige fra uren hud til tør hud til normal hud, så der er et produkt til den enkelte. Det samme hvad angår hår, fødder og negle.

Derudover har Matas også en lang række baby- og sportsprodukter. Babycreme uden alle mulige unødvendige tilsætningsstoffer, sutter, vaskeklude og meget mere. Til sportsnørder tilbydes der varme- og muskelcremer, isposer, proteinpulver, støttebind m.m. Listen er lang og næsten uendelig, og faktum er, at går man i Matas, går man ikke forkert.

En anden stor bestanddel af Matas er deres make-up-afdeling. Mange forskellige, populære mærker som MaxFactor, Rimmel, Gosh, L’oreal og mange flere har Matas samlet i en overskuelig afdeling. Her er alt fra mascara, foundation, øjenskygger, eye-linere, læbestifter, rouge og ikke mindst neglelakker. Kendte mærker som Yves Rocher, Maybelline og Essie neglelak forhandler Matas blandt mange flere, så har man en favorit, kan man uden tvivl få den hos Matas.

Ydermere specialiserer Matas sig i dufte i form af parfumer og deodoranter, vitamintilskud, redskaber, smertestillende og alternativt medicin og produkter som eksempelvis Aloe Vera-produkter og tømmermændspiller. Alt fra shampoo, hårpynt, glattejerne, parabenefrie produkter, selvbrunere og Essie neglelak forhandler Matas til UG. Matas er uden tvivl Danmarks bedste svar på en alt-mulig-butik.

http://hairfreak.dk/essie-neglelak-kob-billig-neglelak-i-mange-farver-find-forhandler-tilbud-og-udsalg-af-essie-neglelak-67.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>