Lav en brugbar søgeordsanalyse, inden du går i gang med at skrive SEO tekster

At lave en grundig og brugbar søgeordsanalyse er en vigtig forudsætning for det at skrive SEO tekster, som skal give et godt resultat. Hvis ikke man bruger tid på en sådan en, kan man risikere at ende med tekster på ens hjemmeside, som ikke tjener andet formål end at bringe de forkerte brugere ind til ens side og dermed blot fylde plads ud ved siden af billederne og andre elementer, man måtte have på hjemmesiden. At udvælge de helt rigtige søgeord er nemlig mere end bare at vælge nogle ord, som, man da synes, beskriver ens produkt eller service temmelig godt.

For eksempel får man ingenting ud af, at ens side dukker op i søgeresultaterne på et ord som ’lysdiodelampe’ hvis det viser sig, at der faktisk ikke er særlig mange, der søger på netop det ord. I stedet ville det måske give mere mening at bruge søgeord som ’LED lampe’ i sine SEO tekster, hvis man kan se via sin analyse, at det er et af de ord, folk laver søgninger på for at finde frem til netop en sådan lampe. Og så betyder det ikke så meget, at man selv bedst synes om ’lysdiodelampe’ når det ikke er det ord, som søges på i realiteten.

Eksempelvis nytter det heller ikke noget, at man dukker op på ’lamper’ som søgeord, hvis man faktisk kun sælger LED lamper, da de fleste brugere nok søger efter netop ’lamper’ og ikke dem af LED, når de nu kun foretager en søgning ’lamper’. Derfor kan det antages, at LED lamper er et meget bedre søgeord for ens hjemmeside i og med, man så er sikker på, at brugerne finder frem til netop det, de leder efter.  Og når det kommer til søgeord, bliver man nødt til at vælge, da man ikke kan indsætte alle søgeord inden for ens felt og stadig have tekst på ens hjemmeside, som folk faktisk også kan læse.

Drejer ApS kan hjælpe dig videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>