Læderbælter har aldrig været mere populære

Der er sket meget indenfor bælte-verden i løbet af de seneste år. Før i tiden var et bælte således udelukkende en praktisk del af påklædningen, eftersom de skulle kunne holde bukserne oppe – og det var mere eller mindre det. Udseendet var på sin vis ligegyldigt. Sådan forholder det sig ikke mere, da bælter i dag er én af de vigtigste accessoirers, som ikke bare skal have en praktisk funktion, men også se stilfulde og moderne ud.

Det har naturligvis betydet, at udvalget af læderbælter er vokset markant henover årene. I dag finder du et hav af forskellige varianter, hvilket gør det på én gang spændende og besværligt at gå på jagt efter det helt rigtige.

Herunder vil vi kigge nærmere på nogle af de mange varianter.

Bælter passer til både hverdag og fest

De fleste mænd ønsker et bælte, som passer til både hverdag og fest, hvilket da også er fuldt forståeligt. Man kommer dog ikke udenom, at et bælte til et jakkesæt ofte ikke sidder ligeså godt, hvis man bruger det i forbindelse med et par jeans eller lignende. I førstnævnte tilfælde skal det således helst være helt stilrent, og ofte stift, imens det i sidste tilfælde godt må være lidt mere casual og afslappet. Det kan dog lade sig gøre, at finde et læderbælte som passer til begge lejligheder, se bare på http://skoexperten.dk/produkt-kategori/baelter/.

Udover selve mønstrene, som præger enkelte bælter imens andre er helt stilrene, så er der også forskellige farver i dag. De mest normale er sort og brun, men man kan også få et smart læderbælte i bordeaux/cognac rød. Dette passer uomtvisteligt bedst til bestemte tøjstile, imens sort og brun passer til langt de fleste begivenheder og beklædninger. Sort og brun vælges derfor af de fleste, men du kan med fordel teste grænserne ved at vælge et lidt mere vovet bælte.