Kunstige akrylnegle

Akrylnegle er et godt bud på et forskønnende middel, hvis du ønsker smukke negler både til hverdag og til de helst store fester. Med akrylnegle skaber du blikfang, og giver dig noget, som folk omkring dig vil lægge mærke til.

Akrylnegle er kunstige negle, som er smukke og elegante, og kan pifte dit look op. Det gode ved akrylnegle er, at de er langt mere holdbare fordi keratinen binder dine egne negle sammen med de kunstige akrylnegle. Derudover er akrylnegle et langt mere holdbart og naturligt materiale, som også giver dine negle et mere naturlig look, alt efter hvordan du ønsker neglenes form. Selvom disse akrylnegle er stærke, er det alligevel relativt nemt, at få dem af efter et stykke tid. Dette skyldes blandt andet, at neglene kan opløses i acetone.

Akrylnegle er normalt omkring 24 timer om at hærde helt færdigt, men til forskel fra geleneglene, skal akrylnegle ikke under et UV-lys for at hærde helt igennem. Dog skal man huske på, at hvad enten man vælger akrylnegle eller gelenegle, er det vigtigt at man døgnet efter påsætningen passe ekstra godt på neglene, så de ikke bliver overbelastede og i værste tilfælde skulle ødelægges eller falde helt af. Her er det blandt andet en dårlig idé, at åbne dåser eller andre lignende ting, som kræver denne brug af dine hænder. Dog er det vigtigt at huske på, at uanset hvor længe du har haft dine akrylnegle, skal du passer godt på dem. De smukke akrylnegle har bedst af at blive beskyttet under rengøring, eventuelt med et par gummihandsker. Hvis ikke dine negle er beskyttet, kan du risikere at visse rengøringsmidler kan opløse akrylneglene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>