Hvorfor vælge en elevationsseng?

Du har måske overvejet lige det, titlen lige her over siger. Hvorfor skulle man egentligt vælge sig en elevationsseng? Jamen, hvorfor ikke! Med en elevationsseng får man en lang række

af fordele, som vil komme langt de fleste til gode. For hvis du vil have noget, der giver dig en masse fornøjelige muligheder samtidig med, at det er bedre for din ryg og derfor også din søvn – ja, så finder du ikke noget bedre!

Fordelene ved en elevationsseng

Først skal være først: for at forstå, hvorfor du bør vælge seng, skal du forstå ryggens betydning for din søvnkvalitet. Når ryggraden ligger rigtigt, får du god søvn, og når det er omvendt, så omvendt. En god position handler om vinkel og sengens hårdhed. Mange, der ikke har prøvet noget godt, ved ikke, hvor meget en god nats søvn handler om, hvordan man egentligt ligger.

Den gode position betyder en stabil rygsøjle, der giver dig en dyb søvn ved, at man meget hurtigere kommer ind i den dybe søvn, non-REM søvnen, hvor du bliver mere udhvilet på kortere tid.

Samtidig er det også bare godt for ryggen som sådan at ligge på den rigtige måde. En stabil og afslappet rygsøjle begrænser nemlig belastningen på de muskler, der ligger tæt ved. Det betyder, at man ikke vil få smerter i musklerne der omkring, hvilket er langt den typiske måde at have ondt i ryggen, og det er også typisk derfor, man får hold i ryggen. Det anbefales, at du vælger en madras-fasthed, der er tilpasset din ryg – det kan du få hjælp med på denne hjemmeside.

Sidst er der med en elevationsseng en række lækre muligheder for at gøre, hvad du vil. Her kan du sætte hovedenden op, så du er i god stilling til at læse; du kan sætte fodenden op, hvis du vil afbelaste dine fødder – du kan faktisk lige, hvad du vil. Hvis alt dette lyder som noget for dig, så prøv da en elevationsseng.

Vil du læse mere inden du køber? Så tjek http://elevationssengen.dk/.