Håndvægte er for alle

Når du gerne vil i gang med at træne, er der altid mulighed for at bruge håndvægte og du kan bruge håndvægte til mange former for træning. Det kan både lade sig gøre at styrketræne, træne smidigheden, udholdenhedstræne og flere dynamiske former for træning. Derfor skal du også bare i gang med at træne med håndvægte, så du kan opleve hvor godt det er for kroppen.

 

Der kan være stor forskel på hvor meget du kan holde til i starten, så vær sikker på at dosere din træning rigtigt og start hellere lidt lettere ud, så du kan holde til mere. I starten er det også vigtigt at træne 3-5 gange om ugen, så kroppen også får noget fred til at restituere. Det gør at du på lang sigt gør din træning meget mere effektiv.

 

http://pleasebuy.dk/handvaegte-pa-10-kg-2-kg-5-kg-kob-handvaegtsaet-25.html

Derfor skal du også træne med håndvægte

Håndvægte har igennem mange år været brugt som en de mest populære træningsformer, både i fitnesscentre og rundt omkring i hjemmene, da det er en let måde at træne på, det kræver ikke mere end dig selv og et par håndvægte. Derfor er det let at komme i gang med, der er mange øvelser du kan lave og så har du let ved at måle fremgangen, for når det først er for let at bruge håndvægte på 2 kg, så kan du altid steppe op og tage nye håndvægte i brug.

 

Det bliver heller aldrig trivielt at træne med håndvægte, da der er så mange forskellige øvelser at tage fat på. Den ene dag kan det være dine biceps du træner og dagen efter kan det være benene du træner med dine håndvægte.

 

Det er kun dig selv, der sætter grænser når du træner med håndvægte – så se hvor langt du kan nå, for håndvægte er for alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>