Gør dit tag klar til vinteren

Vinteren er ikke kun kold og hård at komme igennem for os mennesker. Også dit hus skal kæmpe for at komme så godt ud af vinteren som muligt. Hvis du ikke ved, hvordan du skal forberede dit hus på vinteren, så har du god grund til at læse med her.

I denne artikel vil du få nogle enkle tips og tricks til at sikre dit hus mod vinterens kolde frost og sne. Sæt dig til rette og bliv klogere med det samme!

Understrygning af taget er en fantastisk ide

En af de bedste måder at sikre dit tag på er ved hjælp af en understrygning. En understrygning sikrer taget mod skader, der er forårsaget af sne, regn eller slud.

Når det sner, kan der meget hurtigt trænge snefnug ind under taget og skabe fugtskader, hvilket er katastrofalt. Det behøves ikke koste en formue, faktisk kan du få et gratis tilbud fra JC Tagservice.

Derfor bør du altså som noget af det første få udført en understrygning inden vinteren for alvor rammer dig og dit hus!

Pak dine skrøbelige planter ind

Hvis du har planter til at stå udenfor som ikke er betydeligt stærke, så skal du huske at få dem pakket godt ind. Til det kan du bl.a. bruge en masse stråtæpper eller gamle blade.

Vinteren er rigtig hård ved skrøbelige planter, hvorfor du er nødsaget til at pakke dem ind, hvis du ønsker de skal overleve. Pakker du dem ikke ind, vil de højst sandsynligt dø meget hurtigt, hvilket er en synd og en skam.

Ind med havemøblerne

Langt de fleste havemøbler kan ikke tåle at stå udenfor. Derfor er det en glimrende ide at få dem hentet ind. Hvis du har et drivhus, kan du med fordel opbevare dem der. Hvis ikke du har noget drivhus, så må du enten stille dem i garagen, carporten eller som sidste udvej inde i huset.