Gør-det-selv eller lad andre gøre det for dig – lækkert hår til fest eller til hverdag

Dårlige hårdage er bare én ud af mange ting flertallet af kvinderne tit må kæmpe med og som alle ville foretrække at leve uden. Den gode nyhed er, at vi sagtens selv kan forberede os til disse dage og dermed helt undgå det. Metoderne til dette er uendelige, mens nogle er mere længerevarende end andre. Hvilken metode du bruger afhænger af mange faktorer, men én ting der er helt sikker er, at der er metoder der passer til alle.

 

Gør-det-selv til små penge

Én slags hår, som altid er svært at få til at se smukt og glansfuldt ud er tørt hår. For at komme dette problem i forkøbet kan du købe dig en balsam, som du bruger i dit hår efter hvert bad. Dette vil gøre dit hår blødt og ikke mindst flot og glansfuldt. En anden mulighed er, at købe en hårkur tilpasset til tørt hår og lad den sidde i et par gange om ugen.

 

Forkæl dig selv og lad andre gøre arbejdet for dig

Er dit problem ikke tørt hår, men ønsker du i stedet langt hår behøver du ikke at vente på, at det gror ud. Hos professionelle hårteknikere kan du med hair extensions få både langt og glansfuldt hår med et trylleslag. Som en bonus kan dine hair extensions blive siddende i omkring 2-3 måneder. Dette vil være 2-3 måneder uden én eneste dårlig hårdag og du vil ikke fortryde det.

 

Hvis du ikke ved om du vil have hair extensions i håret så lang tid, kan du købe dine egne hair extensions med clips, så du kan tage dem i og ud når du har lyst. Dette kan en professionel hårtekniker også hjælpe dig med!  Se m,ere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>