Få hjælp til at vælge det rette telefonabonnement

Står du og skal træde ind i mobilabonnementsjunglen? Hvis du er træt af din nuværende udbydere eller bare ønsker at holde dig opdateret bør du læse med her, hvor der vil være fokus på telefonabonnementer for enhver.

Indlægget vil starte med at kigge på telefonabonnementer til små behov, hvorefter der gradvist bliver gået hen imod det helt store abonnement, hvor du får stort set alt inkluderet. Tallene er hentet fra hjemmesiden her http://www.minff.dk/telefonabonnement/, hvor du finder en stor prissammenligningsoversigt.

God fornøjelse.

Taler du meget lidt i mobiltelefon?

Hvis du ikke bruger din mobiltelefon synderligt meget, udover til et par sms’er og opkald hist og her? Så skal du formentlig lede efter markedets billigste telefonabonnement, da der ikke er nogen grund til at have et enormt abonnement, hvis dine behov er meget små. Fullrate, Oister og BiBob er gode bud, da disse udbydere har markedets mindste abonnementer – ofte helt ned til 1 eller 2 timers tale inkluderet om måneden.

Surfer du på internettet dagligt?

Hvis du derimod bruger din telefon til at surfe på internettet en gang eller lignende om dagen, samt foretager en del opkald, bør du gå op i den næste prisklasse. Her findes der utrolig mange udbydere; som udgangspunkt bør 5 timers tale og 3 GB data være nok, hvis du ikke har telefonen klistret til hænderne. Abonnementerne i denne klasse koster omkring 100-140 kroner i måneden alt afhængig af udbyderen.

Bruger du din mobiltelefon konstant?

Hvis du bruger din mobiltelefon konstant, skal du formentlig have et stort abonnement, hvor der er fri tale og masser af data inkluderet. Det skal nævnes, at langt de fleste telefonabonnementer er med fri SMS/MMS i dag, så dette punkt behøves du ikke tænke på. Abonnementer med fri tale og +5 GB koster som regel 200 kroner og opefter.