Er dit månedlige budget som studerende også stramt, mens din shoppelyst er den samme som altid? Ny garderobe til få penge!

De fleste som er eller har været udeboende studerende ved også, at det månedlige budget ikke rækker til ret meget udover faste omkostninger som mad, internet, telefon, husleje og meget andet. Dette betyder dog ikke – især for det kvindelige køn, at shoppelysten bliver mindre. Tværtimod. Til dem som studerer i en storby, byder hver dag på uendelige fristelser fra tøj- og skobutikker, der bugner af nye tendenser. En udskiftning af garderoben behøver dog ikke, at koste en hel bondegård.

 

Få dig en hobby og skift din garderobe ud

Hvis du bare er en smule kreativ og har mod på, at lære om strikkepinde, mønstre og kvaliteter kan du lige når du har lyst til det, tilføje et ekstra stykke tøj eller tilbehør til din garderobe i lige den farve du har lyst til. Materialerne som strikkepinde og opskrifter vil ikke bryde dit budget, og når først du har købt det én gang, behøver du ikke købe nye igen i lang tid. Til slut mangler du bare garn. Billigt garn er let at finde både i butikkerne nær dig, men også på internettet. Hvis du foretager et køb af dit garn online, bliver du tilmed fri for, at gå gennem gågadens mange fristelser. Garnet vil nemlig blive sendt direkte til din dør efter få dage.

 

Gammelt nyt tøj

Er du ikke tosset med garn, kan du forny din garderobe ved enten at købe second hand tøj eller tøj fra genbrugsbutikker. Ofte er dette tøj ikke brugt mange gange og er i rigtig fin stand. Hælder du mere til second hand, vil der være en eller anden form for fejl på, men ofte kan denne fejl slet ikke ses. Begge måder er gode måder, at tilføje nyt og godt tøj til din garderobe, hvorpå du samtidig kan spare en masse penge. Studielivet bliver lige pludseligt en hel del mere overskueligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>