Boxmadras 140×200 eller Sovesofa?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal give dit barn en boxmadras 140×200 eller en sovesofa? I denne artikel kan du læse om fordelene og ulemperne ved at vælge det ene fremfor det andet.

Du ønskes god fornøjelse med artiklen.

Derfor skal du vælge boxmadrassen

Du skal vælge boxmadrassen, hvis du gerne vil have, at dit barn kommer til at sove så godt som muligt. Der er ingen tvivl om, at en boxmadras 140×100 er meget bedre at sove på i det lange løb end på en sovesofa.

En boxmadras er beregnet til at sove på og intet andet, hvorimod en sovesofa har flere forskellige funktioner.

Når du skal købe en boxmadras til dit barn, så anbefales det, at du får noget kyndig rådgivning og vejledning af en professionel sengeforhandler. Det kan være svært som ”almindelig” at gennemskue markedet for boxmadrasser, hvorfor det er nødvendigt at bede om noget hjælp hos en eller flere forhandlere.

Du kan blandt andet se et lækkert udvalg på http://www.bedrenaetter.dk/boxmadrasser/boxmadras-140×200.html.

Derfor skal du vælge sovesofaen

Du skal vælge sovesofaen, hvis du er ok med, at dit barn ikke kommer til at sove ligeså godt som på en boxmadras. Den helt store fordel ved sovesofaen er uden tvivl designet og funktionaliteten.

Sovesofaer kan fås i et hav af forskellige designs og farver, hvilket gør dem særdeles populære i teenageværelse. Derudover er funktionen med at skifte fra seng til sofa og omvendt også noget, der tiltaler de unge rigtig meget.

Det at kunne skifte til en sofa er helt perfekt, når dit barn har venner eller veninder på besøg. Især hvis der skal ses film eller spilles Playstation.

Du bør købe en sovesofa på baggrund af funktionaliteten og designet, men ikke på grund af søvnkvaliteten. Dog findes der enkelte sovesofaer, der besidder en meget høj søvnkomfort.