Billi Bi – Efterårets støvler

Fransi A/S er det firma, som står bag det danske velkendte mærke Billi Bi. Firmaet blev etableret helt tilbage i år 1936, og har siden da arbejdet med mode og design. Billi Bi blev lanceret i 1993, og har gennem årene leveret smukke og flotte sko og støvler til både mænd og kvinder i alle aldre. Billi Bi er derudover kendetegnet ved den gode kvalitet samt det flotte design. Fabrikkerne som producerer varerne er nøje udvalgt, og findes i Italien og i Spanien. Tæt på disse fabrikker bliver ideer til nye designs genereret og tegnet, dog er der også afdelinger i Danmark, som hjælper med hele designprocessen.

I dette efterår er rå bikerstøvler, cowboy-look og nye farver meget in, og er meget eftertragtede. Billi Bi er naturligvis hoppet med på bølgen, og har leveret nogle fantastisk smarte og spændende nye modeller til dette års efterårskollektion. Dog har Billi Bi stadig holdt fast i de velkendte og klassiske looks, som man aldrig går helt galt i byen med. Støvlerne er lavet med højt skaft, og kan fås både med tynd hæl og med en grov hæl. Farverne er i brunlige, grålige og sorte nuancer, som grundet de neutrale farver nemt kan passe til ethvert look.

Uanset om man vælger et par klassiske støvler eller et par støvler, som følger de nye smarte tendenser, er man hos Billi Bi altid garanteret god kvalitet og et lækkert design. Priserne svinger meget alt efter hvilken model man ønsker at investere i, men det kan altid betale sig, at se både i modemagasiner og på nettet efter gode tilbud, hvor man kan få de eftertragtede støvler til spotpriser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>