Autostole fra Römer

Rundt omkring på nettet kan man finde autostole i alle afskygninger. Du kan få dem på tilbud, med forskellige funktioner og i forskellige farver. Römer er et af de mest eftertragtede mærker hvad angår autostole, og det er forståeligt nok. Deres produkter er tillidsfulde og har et utal af funktioner. Med en Römer autostol er dit barn garanteret maksimal beskyttelse og komfort under hele rejsen.

Britax og Römer
Siden slutningen af 1970’erne har Britax og Römer arbejdet sammen.  Lige siden har firmaet fremstillet geniale autostole, i håb om at forøge børns sikkerhed i trafikken. I dag kan du finde Römers eftertragtede autostole i næsten alle familier, hvor der er små børn.
Disse moderne autostole kan findes overalt på nettet, ofte på tilbud, men med samme gode kvalitet.

ISOFIX er en god idé
ISOFIX er en smart funktion, der findes i de fleste autostole fra Römer. Med ISOFIX kan du være sikker på, at du får monteret autostolen rigtigt i din bil. Ikke nok med det, er dit barn også garanteret ekstra beskyttelse. ISOFIX minimerer rotationsbevægelser i en ulykkessituation. I 1997 fremstillede Römer, i samarbejde med VW, den første autostol med ISOFIX i gruppe 1.  Alt i alt er ISOFIX en smart opfindelse, der kommer både dig og dit barn til gode.

På den sikre side
Alle Römers produkter er testet af nogle af de største varetest-institutter, og deres stole ligger også højt på listen over nogle af de allerbedste i Europa. Alle deres autostole er testet og godkendt af teststandarden ECE 44/04, og alle deres produkter er mærket med godkendelsesetiketten ECE 44/04. Med hjælp fra denne etiket er det nemt for kunden at se, at de står med et sikkert produkt i hænderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>