5 spændende rygter om den nye PlayStation 4!

Nu kan vi snart ikke vente længere, og den nye PlayStation 4 er også lige på trapperne. Den længeventede spillekonsol fra elektronikgiganten Sony, forventes allerede at stå i butikkerne i udgangen af dette år 2013, og vi glæder os utrolig meget! Alt dette gør også, at der er utrolig mange rygter omkring den nye PlayStation, som vi vil se nærmere på i denne artikel:

 

Rygte nummer 1.;
PlayStation kommer ikke til at hedder PlayStation 4, men muligvis PlayStation Omni eller PlayStation Orbis. Dette skyldes nogle af de nye funktioner, som den nye maskine kommer til at indeholde. Blandt andet den såkaldte Omni-viewer. Dog er der andre kilder der oplyser, at ordet Orbis allerede er blevet benyttet internt hos Sony, men ingen kender navnet med sikkerhed endnu.

 

Rygte nummer 2.;

Navnet kommer muligvis til at indeholder en forkortelse lignende ”3D”.  Dette skyldes den helt nye 3D funktion, som eftersigende også skulle give en helt ny billedkvalitet.

 

Rygte nummer 3.;

Nogle siger, at den nye PlayStation vil nå at udkomme før den næste XBOX. Microsoft fortæller, at deres næste spillekonsol vil ligge omkring efteråret 2013, og af samme grund siger rygterne, at Sony kæmper for at nå ud med deres produkt inden da. Det bliver et spændende kapløb!

 

Rygte nummer 4.;
Sony taler om at lave et slags streaming-program, som skulle muliggøre at overføre spil fra PlayStation 3 over på den nye maskine. Dette vil spare Sony for en del kritik, som de fik, da model nummer 3 ikke kunne spille spil fra model nummer 2.

 

Rygte nummer 5.;

Ud over den klassiske controller, vil det nu være muligt at benytte din telefon til at spille med! (Dette er dog kun med Sonys egne mobiltelefoner). Dog er der ikke så mange oplysninger om netop dette rygte, men meget tyder på, at der om ikke andet, vil komme lignende funktioner til spillekonsollen.

 

Det eneste vi kan gøre nu, er at vente og se, hvad Sony vælger at fremlægge omkring deres nye PlayStation – Vi glæder os!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>